O nama

Separator - master.ba

Master d.o.o.

Rado ćemo Vam stranicama prezentirati našu kompaniju i stoga Vas pozivamo da zajedno s nama bacite pogled iza kulisa i upoznate Vaš Master. Naša najveća želja je pri tome da Master upoznate kako ga svakodnevno doživljavate kao kupac, zaposlenik, poslovni partner ili samo kao slučajni prolaznik. Ne želimo djelovati angažirano i simpatično, već želimo zaista takvi biti za Vas i za sve one koji nam uvijek iznova poklanjaju svoje povjerenje.

Osnovano je 2002. godine, a naša osnovna djelatnost je veleprodaja igračaka, baby opreme, bicikla, tricikla, auta na akumulator, trampolina, ljuljački,… te razne sezonske robe namijenjene prvenstveno djeci. Zahvaljujući povoljnim cijenama, kvaliteti i vrhunskoj usluzi, Master je vrlo brzo postao jedan od vodećih distributera i uvoznika igračaka te baby opreme u Bosni i Hercegovini. Sa ekskluzivnim pravom na teritoriji Bosne i Hercegovine zastupamo najjače i najpoznatije svjetske brandove za djecu poput Bburago, Maisto, Chicco, Bruder, Clementoni, TY pliš, Viga Toys,  Rastar, MGA (LOL, Little Tikes, Na Na Na,…), Hasbro (My Little Pony, My Littlest Pet Shop, PlayDoh, Transformers, Nerf, BeyBlade,…), Pepa Pig, Rastar, GK Racers, Spin Master (Paw Patrol, Bakugan, Hatchimals, Kinetički pijesak, Monster Jam, …), IMC toys (CryBabies, VIP pets,…), Steffi lutke, Sparkle Girlz lutke, Piatnik karte i igre, Teamsterz auta i setovi, i mnoge, mnoge druge.

Svakim danom nastojimo poboljšati širinu asortimana i kvalitetu naših proizvoda, kako bi zadovoljili potrebe naših kupaca, a istovremeno privukli što veći broj novih.

Poslovnu politiku prilagodili smo novim uvjetima poslovanja. Kompletan asortiman možete kupiti po veoma povoljnim cijenama kao i uvjetima plaćanja. Pozivamo sve kupce i dobavljače da nam se jave ako su zainteresirani za uzajamnu suradnju.

Vizija tvrtke Master d.o.o.

Naša vizija, odnosno naši ciljevi su dugoročno biti vodeći distributer najpoznatijih svjetskih brandova u području igračaka i baby opreme za BiH kako po znanju, tako i odnosu s našim kupcima i prihodima u BiH te biti standard i mjerilo pouzdanosti u svim segmentima poslovanja. Želimo svim našim kupcima i potrošačima robe koje zastupamo biti prvi izbor pri kupovini, poslovnim subjektima pouzdan partner koji se u svemu prilagođava njihovim potrebama  te društveno odgovorna kompanija.

Naša Misija

Potičemo potencijale, te kreativan i zdrav razvoj djece. Jamčimo potpunu uslugu, nudimo odlično savjetovanje te potpun izbor kvalitetnih i sigurnih proizvoda kojima želimo omogućiti sretno, sigurno i zaigrano djetinjstvo. Trudimo se biti inovativni i omogućiti svima našim kupcima i potrošačima najbolju vrijednost za novac te konstatno ulaganje u kvalitetu proizvoda.

Podijeli s prijateljima